ETEVİM NASIL DOĞDU

Et üreticiliği konusundaki tecrübemizle 40 yılı aşkın süredir şehrimize ve ülkemize hizmet vermekteyiz.
Yıllardır verimli meralarda beslenen dana ve kuzuların içinden en beğendiklerimizi besihanemizde yetiştirip, modern tesislerde islami usüllere uygun kesim yapıp Eskişehir halkına ulaştırmaktayız.

Et üreticiliğindeki maharetimiz, dana ve kuzuları iyi tanımamız, çok hünerli aşçı ve işletme sahiplerinden müşterilerimizin olması;
Zamanla bize hangi etin hangi yemekte kullanılması, hangi etin hangi pişirme tekniğinde nasıl lezzetleneceği konusunda bizi usta seviyesine getirme becerilerimizi Eskişehir'le paylaşmaya karar verdik.
Böylece lezzet mekanı ETEVİM doğdu.

AMACIMIZ

Zengin meralarda en körpe dana ve kuzuları seçmek.

Modern tesisimizde ISO22011 gıda güvenliği sistemine uygun olarak helal kesim yapmak.

Kesim yapılmış etlerin en güzel bölümlerini uygun ısı, uygun zaman ve dinlendirme teknikleriyle terbiye ederek hazırlamak.

Özel bir ürüne dönüşen bu etleri sanatçı ustalarımızla, uygun ızgara tekniğiyle pişirme süresiyle, baharata boğmadan, suyundan olmadan, lezzeti kaçmadan, sıcağını kaybetmeden mühürleyerek özel döküm lavalarda siz misafirlerimizin önce görseline, sonra tabağına, sonra damağına, sonra da sağlığına hitap etmektir.
 

ETEVİM bu uzun ve itinalı süreci kaliteli lezzet ve uygun fiyatla sunan mekanın ismidir.


KASAP
FOTO GALERİ
HABERLER
  • TARAFINI SEÇME İKİ FARKLI LEZZETİ DE TAT


    Özel iskenderlik tereyağı ile t-bone lezzetin adresi olmaya devam ediyor. etevim et hakkında kalıplanmış düşünceleri değitmekte
    orta pişmiş tereyağlı t-bone damakta bıraktığı lezzetle unutulmuyor.

  • Etevim Haber

    Et üreticiliği konusundaki tecrübemizle 40 yılı aşkın süredir şehrimize ve ülkemize hizmet vermekteyiz.

    Yıllardır verimli meralarda beslenen dana ve kuzuların içinden en beğendiklerimizi besihanemizde yetiştirip, modern tesislerde islami usüllere uygun kesim yapıp Eskişehir halkına ulaştırmaktayız.

  • Etevim Haber

    Et üreticiliği konusundaki tecrübemizle 40 yılı aşkın süredir şehrimize ve ülkemize hizmet vermekteyiz.

    Yıllardır verimli meralarda beslenen dana ve kuzuların içinden en beğendiklerimizi besihanemizde yetiştirip, modern tesislerde islami usüllere uygun kesim yapıp Eskişehir halkına ulaştırmaktayız.

  • ETEVİM ET SEVERLER İÇİN ÖZGÜN BİR SEÇENEK YARATAN BİR İŞLETME

    Besle,büyüt,kes,işle,pişir 40 yıla aşkın süredir et hakkında engin tecrübelerle sizlere hizmet veren bir işletme olan etevim özenerek beslediği hayvanları usta ellerden geçirerek size en güzel hizmeti vermeye devam ediyor.

  • KEŞKE HER GÜN PAZAR OLSA

    Eskişehir'de en iyi kahvaltı sofrasını hazırlamak için etevim yöresel ürünleri ve ustalarının yaptığı 9 tahıllı ekmekleri ile  farkındalık yaratmaya devam ediyor.

  • TEREYAĞLI LOKUM PİŞERKEN ÇIKARDIĞI SES YERKEN VERDİĞİ LEZZETİN HABERCİSİ

    Tadı damakta kalan lezzetlerde bugün etevim ustaları kendilerine özgü pişirme teknikleriyle sizleri enfes lezzetlerle buluşturuyor.

  • DUMANI ÜSTÜNDE SOMON BALIĞI

    Tam olarak balığın keyfini çıkarayım diyenler için dumanı üstünde ızgara somon balığı.

  • YEDİKÇE YEDİRTEN MARİNASYONU İLE ETEVİM ŞİŞ STEAK

    Bu şiş başka şiş asit oranı %1 olan doğal sızma zeytinyağı ile marine edilmiş lokumlar adının hakkını verecek nitelikte yumuşak.

  • IZGARAYA DEĞDİĞİ ANDA ET SEVERLERİN İÇİNİ CIZZ ETTİRİR

    Etevim kaşarlı kaşarlı köftenin kaşarını 50 cm kadar bile uzatan oldu yeni rekorlarla sizleri bekliyoruz.

  • LÖP LÖP ET BURGER

    Et evim sunduğu zengin lezzetlere dur demiyor burger sadece köfte olarak kalmamalı dedik ve etevim lokum burgeri sizlerin hizmetinize sunduk sizleride etevinize bekleriz..

  • BU LEZZETE ŞAŞIP KALIYORUZ

    Soya sosu ve krema ile dana şaşlık reyonda yerini kimseye vermiyor çünkü bu lezzet bambaşka.

  • SİZİN MEMNUNİYETİNİZ BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR

    Yeni konsept yaparız da yeni ürün yapmaz mıyız ? Dana çöp şiş et reyonunda yerini aldı.

  • MÜLAYİM LEZZETİN ADRESİ ETEVİNDE

    Mülayim Eskişehir'de bizleri ziyaret etti et hakkında yeni bilgiler edindi ve yaratıcı,güzel slogonunu da eksik etmedi :)
    ''Ayşe,Fatma Pelin köfteye t-bone etevime gelin''. 

  • ETEVİM SUCUK ÜÇLÜ LEZZET

    %100 Yerli besi dana etinden hiçbir katkı maddesi ve koruyucu (NİTRAT-NİTRİT) kullanılmadan yapılan  Etevim sucuk  Etevimde.
    Üstelik çiğ olarakta alabilirsiniz. 

  • ETEVİM TÜRKİYE'NİN İLK 10 STEAKHOUSE'U ARASINDA

    Etevim fark yaratmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı Steakhouse katogorisinde Eskişehir'i temsil etti. Bu başarı hepimizin daha sağlam adımlarla nice başarılara.
    Eskişehir'in gururu Etevim.

  • ÇİKOLATALI TATLI İSTEĞİNİ LAYIKIYLA KARŞILAYAN BİR LEZZET ETEVİM SUFLE

  • EVDE SOSİS YAPIMI

  • KUZU KAFES

  • İSTER ÖĞÜN OLARAK İSTERSENİZ ETİNİZİN YANINDA BU LEZZETLERLE BULUŞUN

  • ETEVİM LOKUM STEAK HAZIRLANIŞI

  • KUZU KOL İZLEMESİ BİLE LEZZETLİ

  • KUZU KOL HAZIRLANIŞI

  • YEMEĞİNİZİ LEZZETLE BEKLEYİN DİYE ETEVİM ARA SICAKLAR

  • ETEVİM BURGER LEZZETİNİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN İLK FIRSATTA DENEMELİ

  • ÇOCUKTAN AL HABERİ :)

İLETİŞİM